Wednesday, August 24, 2011

UPDATE !!!!!!!!!!!

Assalamualaikum...
selamat berpuasa buat semua dan selamat menyambut aidilfitri yang bakal menjelma tidak lama lagi.
bertemu kembali setelah lama menyepiiiiiiiiii,dah banyak perubahan dengan kehidupan kami sekeluarga.dari berempat dah jadi berlima.sekarang bukan lagi bersiaran dari kota kinabalu tapi dari ampang,selangor.dah lama tak update blog,bukannya apa MOOD kurang sikit.....masa preggy tak boleh nak ngadap PC atau lappy lama2(pening la pula).sekarang ni masa agak terbatas nak ngadap PC sebab dah ada si baby anaqi yang comel tu..............hehe.hari ni ada  kesempatan nak update blog,selalunya lepas subuh terus buat sekut raya....ok la next time saya cerita tentang kelahiran baby anaqi pula,banyak nak cerita sebenarnya ni....itu pun kalau ada kesempatan.akhir kata selamat menyambut hari raya aidilfitri,maafkan segala kesalahan dan jika ada termakan,terminum minta dihalalkan ye....

WASSALAM......

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails