Friday, January 30, 2009

SEKAPUR SIRIH



SALAM........
ini lah buah hati aku.....si abang muhammad adib imran(abang long)8 tahun,
si adik muhammad azim ikhwan(adik)4 tahun.......emmm bila la diaorang ni nak dapat adik lagi ni......abg long bersekolah di SK sri gaya,si adik pula bersekolah di tadika kat office abahnya(LHDN).bila si adik dah mula sekolah baru aku terasa sunyi......boring ........kat rumah sorang2 bila diaorang pegi sekolah,jd aku belajar2 la buat blog ni.ni pun atas pertolongan dan sokongan dari memberku juga...mama pu3......thanksssssss mama pu3 muahhhhhhhhhhhh........

No comments:

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails