Thursday, September 3, 2009

RAMADAN 12:KUE TEOW GORENG,BUAH MELAKA & SIRAP BARLI


Kue teow goreng - permintaan dari anak2.




buah melaka....hasil kerjatangan my hubby.kalau saya yang buat confirm pecah perut(faham ke ni? )hehe........




sirap barli - permintaan dari abang long(belum tinggal puasa nih,alhamdulillah....).
chef abah yang buat,selalu si abang ngah panggil my hubby chef abah.konon kalau chef abah buat minuman sedappppppppp.mama pula chef masakan.macam2 la diaorang tu....

3 comments:

halen said...

wahhh.. pandainya en hakim menggental buah melaka yer kak maria. comey lote haaa..

salamdariborneo said...

halen,kalo dia yang buat ...kemas dari akak.haha

cikmanggis said...

cm berkenan kat air sirap barli tu...nampak barli tu sangat sedap''kita suka barli,buat bubur pun sedap

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails