Monday, September 28, 2009

3 SYAWAL 1430 H- PART 2




SALAM..................
pertemuan dengan seorang lagi rakan di alam maya,ctzura & family.dah dapat ramai kawan dari alam maya......ctzura datang holiday ke sini,opps holiday ke honeymoon(zura,kalau salah harap maaf ye,hehe......).tapi terkilan gak sebab tak dapat bawa deyrang jalan2.4 syawal my hubby dah kerja........saya masih cuti tapi sibuk mengemas apa yang patut selepas berhari raya,settlekan kerja2 rumah yang tertunggak.5 syawal saya dah kerja,anak2 bawa pergi opis my hubby sebab nurseri tutup.nasib baik bos my hubby sporting..........masa ni malam 3 syawal, kitaorg jumpa jap makan2 & borak2.mula2 anak2 kitaorang malu2 konon ......tapi lepas tu leh kamceng pula,sama gak dengan mama deyrang(malu konon.........)hajat memang nak bawa deyrang datang umah,leh masak seafood tapi sibuk pula dengan open house sana sini,lain kali ye zura.ok la,layan ye pic2 di bawah ni..........








No comments:

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails