Monday, March 1, 2010

SUKAN TAHUNAN SKSG KALI KE 11




SALAM........
Ini adalah pic2 sekitar sukan tahunan sekolah abang long,sekolah kebangsaan sri gaya yang diadakan pada 24 februari yang lalu di komleks sukan likas.





pasukan unit beruniform.




<



pasukan rumah2 sukan.









acara gimrama.......





semasa acara 4 x 100 meter......




dengan hadiah yang dimenangi,pingat emas untuk acara 4 x 100 meter tahun 3.

8 comments:

mummyseri said...

Salam kak..bestnyer tgk acara sukan ni..tringat zaman skolah dulu..best sgt..lg 4 thn nak tunggu alyssa bersekolah..hehe nnt baru leh join dia sukan ni:).. meriahkan..
kuat abang long pecut ye smpai dpt emas..

Rokiah Abdul Aziz said...

salam kak maria...wah bestnya sukan kat stadium..seronok betul diaorang kecik-kecik dah sukan kat stadium.sukan sekolah kiah tunda ke bulan 6 disebabkan salahfahaman arahan KPM

kakyong said...

Salam maria. Wah..bersemangat betul anak2 menyertai sukan tahunan.

salamdariborneo said...

to seri....
wsalam seri,sabar menanti alyssa besar ye.....memang best teringat zaman sekolah dolu2 tapi kita dolu buat kat padang sekolah ja kan,diaorg sekarang hebat sukan tahunan pun dah boleh jejak kaki ke stadium.mamanya tumpang gumbira ja....

salamdariborneo said...

to rokiah
aah zaman kita dulu mana ada sukan kat stadium kan......sekolah abang long pun tahun lepas tiada sukan.

salamdariborneo said...

to kak yong....
memang bersemangat abang long menyertai sukan kali ni,bukan setiap tahun sukan ni diadakan tu agaknya dia begitu teruja.

蜂蜜蛋糕Maggie said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Anonymous said...

facebook likes
1000 facebook likes

http://www.tbn.ca/retailer/rtdb/detail/211.htm?page=1 http://www.crowdedhouse.com/news/vote-best-crowded-house-live
buy facebook likes buy facebook likes get facebook likes
Hello everyone, i just installed a new PSU and GPU. I think i hooked everything up fine, then my PC got shut down twice, i thought it was the CPU overheating. I connected the fan in more tightly, that may have been the problem. However, my CPU is having a hard time running basic programs. As Im typing this, my CPU percentage is fluctuating between as low as 10% and as high as 30% or even 60% at times!! Im pretty sure i have no viruses, infact, this issue didnt start happening until i installed the new parts. Is it overheating? BIOS upon bootup says my temps are like 37degrees celsius. Anyone have ideas?

buy facebook likes get facebook likes [url=http://1000fbfans.info]buy facebook likes [/url] get facebook likes

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails