Wednesday, November 18, 2009

LOK KAWI WILD LIFE PARK



SALAM....

ini adalah aktiviti sekolah adik,lawatan ke zoo lok kawi pada hari sabtu yang lepas.family pun boleh ikut.......jadi kitaorg pun tak melepaskan peluang untuk turut serta dalam lawatan ini.adik bersekolah di tadika KEMAS,lembaga hasil dalam negeri(opis my hubby).senang sikit satu hala diaorang pergi dan balik.walaupun adik bersekolah tadika kemas,alhamdulillah pencapaian adik amat memberangsangkan.terima kasih buat semua guru2 tadika HASIL,cawangan kota kinabalu.jommmmmmmmmmm kita jalan2 ke zoo lok kawi............




















terpegun dengan pertunjukan orang utan,burung kakak tua,ular dan burung enggang.



aktiviti kemuncak,bergambar beramai-ramai.

8 comments:

Watierman said...

eeee gelinya tengok ularq!!!Wahai Doraemon semua..jom makan Dorayaki!

salamdariborneo said...

hehe...nanti sat gi doraemon akakn sampai ke rumah akak.jangan terkezutttt no....

cikmanggis said...

anak anak mmg seronok bila dapat melawat tempat tempat camni

salamdariborneo said...

ya CM,memang anak2 saya suka sangat...kita pun happy tengok dorg happy kan.

blogresipi said...

Paling suke tengok gajah dan orang utan tueee... cute nye!!! hehe... tapi ular tue tak buleh la kak.. gelisss... :D

salamdariborneo said...

ijan,gajah tu gajah borneo...tak la besar mcm gajah besa tu.orang tu best..kelakar lak aksinya.

indahhouse said...

Salam kak maria,
hihi. macam saya plak gi zoo. sonok tengok haiwan kat zoo kan? tapi jenuh nak jaga budak yang keriangan tengok haiwan. ingat lagi masa saya bawa budak2 tadika. huhu

salamdariborneo said...

ya nur...memang susah juga nak kawal kanak2 riang nih,tapi happy tengok gelagat deyrang.dengan mulut deyrang yang becok lagi tu....buat kita tak henti ketawa.

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails