Tuesday, November 3, 2009

SPAN CHEESE CAKE




SALAM....
hasil dari membeli resepi dengan member.sesuai buat penggemar cheese,emm yummy.



13 comments:

Watierman said...

Taburan kat atas tu cheese ke kelapa Maria??? Mana hasil yang besar...nak tengok yg besar...

salamdariborneo said...

kak watie,yang atas tu cheese yang di parut.yg besar nanti saya buat lagi sekali.sebenarnya kek tu nipis ja,tu yg saya buat double tu.

nurindah said...

Salam kak maria,
waaaa! nak tukar mufin ngan sekeping kek span cheese bole? gulp! hihi.

LOVE said...

KakMaria...nak cheese cake tuh for my son! Uish, nampak sedap sgt la kak! nyum nyum! ;)

salamdariborneo said...

salam nurindah...
bole ba....hantar sekarang ye.hehe.


to love,tuk anak je ke?mummy tak mau ke?

blogresipi said...

tu dah siap boleh ngap ke tu kak maria? terjejes i tgk cheese tu..

cikmanggis said...

salam maria..sedapnya..banyaknya cheese

halen said...

cantik.. halus jer parutan cheese akak tu. lps ni ble la buat tinggi skit hehe.. nape la susah2 nk pi beli resepi tu. lenkali calling2 jer.. :)

salamdariborneo said...

to ijan....hehe....tu yang dah sedia untuk di ngap.jangan sampai basah keyboard dah la ye...


to cikmanggis,memang sedap CM.cheese tu yang membuat kek tu lebih yummy.


to halen,cantik parutan cheese?tu hasil parutan dari my hubby.hehe...pecah rahsia nih.....malu lak nak minta2 resepi tu,halen kan buat bisnes.

CatlinaFly said...

kak maria, lame tak singgah sini..nak resepi ..mesti sedap tahap gaban neh!

salamdariborneo said...

to catlina,memang sedappp tahap gaban kek nih..hehe

Ibu Aimy said...

salam perkenalan juga.. wah terliur tgk kek ni.. nk beli resepi jugak boleh ke??

Anonymous said...

Herzlich Willkommen hier im Flirt-Chat.


Der Flirt-Chat bietet ihnen eine Alternative heisse asiatinnen und jedemenge andere Sachen,wie erotische Rollenspiele
Hier im Flirt-Chat findest du heisse asiatinnen Live Dates
Suchst du eventuel erotische Rollenspiele , dann bist du hier genau richtig.Ok los geht es,worauf wartest du?
Heiße Live Chats heiße weiber ,sofort anmelden .
Suchst du jemand aus Neuenburg, vieleicht in Bremen, in Volketswil , vieleicht aus Worb, vieleicht aus Kufstein? Mit Sicherheit ist jemand dabei.!

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails