Monday, November 2, 2009

PULUT CEMPEDAK




SALAM....
buat untuk breakfast semalam,request dari my hubby.selalu makan pulut dengan derian atau pelam harum manis kan.kali ni ubah selera makan dengan cempedak lak.

8 comments:

nurindah said...

Salam kak maria
cempedak, huhu, cedapnya...!

salamdariborneo said...

w'salam,hehe memang sedap...rugi kalau tak mencuba.

Watierman said...

Sambil tutup hidung & berlari-lari anak...huhuhu...cempedak....& pulut...oh no...pulut pun akak tak mo....Maria....nak laksa lah>....ha...silap hari....kena mai hari lain huhuhhu

nyyzza said...

salam kak..
selalu org makan dgn mangga..ni cempedak plak..
bole cube ni..ubah selera sket..

salamdariborneo said...

to kak watie,hehehe...sorry kak .cempedak pun tak leh bau ka,siannya dia terpaksa tutup hidung mai sini ya.laksa tu nanti la tunggu saya habis pantang dulu no...

salamdariborneo said...

to nyza,cuba la makan dengan cempedak lak,emmm memang sedappp.

blogresipi said...

wah..ini dah tukor style mkn ngan cempedak... bestnye pulut.. akak, org bersalin lepas 2 bulan dh boleh mkn pulut tak?

salamdariborneo said...

to ijan...kalau akak dah boleh makan,cuba tanya lagi yang lebih arif,takut nanti akak tersalah lak.tak berani gak....

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails