Wednesday, December 9, 2009

I'M BACK !!!!!




SALAM.....
i'm back!!!......kembali bersiaran setelah lama bercuti di kampung.terima kasih buat semua yang masih lagi sudi singgah disini.ada yang rindu ke???........kali ni perjalanan pulang ke KK yang amat meletihkan sebabnya flight kami dari langkawi sepatutnya berlepas ke KL pada jam 1.20 pm telah di tunda ke jam 4 petang.yang problemnya adalah connecting flight ke KK sepatutnya jam 5 pm telah ditukar pada jam 7.20 pm.tapi bording pas belum dapat lagi,beg dan barang2 check in hingga KL ja.menurut petugas di kaunter katanya dia akan cuba supaya kami dapat fly pada jam 5.20 pm juga ke KK.dapat kelam kabut dengan masalah yang belum selesai ..dan untuk menyedapkan hati kami pihak MAS telah memberi kami voucher untuk lunch.pergi lunch dulu dan balik semula ke kaunter bording pass ke KK belum dapat.katanya nanti ada petugas akan sambut kami dan bawa kami ke flight untuk KK.tapi hati berdebar2 gak.....rasa macam tak sempat ja.dalam masa 20 minit mana mungkin kami dapat mengejar flight seterusnya dengan beg dan barang2 lagi.dah selesai semua....kitaorang masuk kedalam balai berlepas,datang balik petugas kaunter tadi bagitau yang flight 5.20 pm memang tak sempat,pastu flighjt 7.20 pm dah penuhhhh.jadi kitaorg terpaksa ambik flight jam 9.50 pm......aduhai lamanya kitaorg akan bertapa di KLIA.nasib baik flight 9.50 pm belum penuh kalau tak,rasanya terpaksa bermalam pula di KLIA.apa2 pun syukur pada ALLAH sebab kami sekeluarga selamat sampai juga ke KK.alhamdulillah...anak2 pun boleh bangun dan berjalan sendiri masa sampai tu,ingatkan kalau dorg tak leh jalan...jenuh la nak berdukung kan.sampai ja di rumah ...dah jam 1.30 am terus dorg tidur,yang kesiannya my hubby la dah kerja.ok la buat semua nantikan cerita2 kami semasa di kampung ya.




my mil & my fil yang hantar kami ke airport.




makan free,dapat voucher lunch dari MAS.makan di restoren kenny rogger's langkawi international airport.




berposing dulu sebelum berlepas ke KLIA.



round2 di KLIA.

4 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

eh da balik....syukur da selamat sampai....kampung akak langkawi ker...jauh benor duk sampai sabah hah....tgk lima ehh...nanti upload gambo ehhh...meh sesinggah blog aku ekk kak...aku tau ko pg langkawi sebab kak min bg tau kak...sihat semua ker kak?

Watierman said...

Salam Maria...Syukur dah selamat sampai mesti penat kan.....rehat dulu yer!!!

LOVE2COOK said...

Hi KakMaria...glad U r back home!!! :)

Wish U guys had lots of fun kat kampung ya! ;) Take care!

salamdariborneo said...

to eryn.....nanti akak upload gambar LIMA ye.merantau utk mencari rezeki.......

to kak watie & love...
memang penat tapi kerja2 rumah harus dibereskan juga.

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails