Friday, February 19, 2010

BERKELAH DI MAHUA WATERFALL




SALAM......
ini adalah aktiviti kami sefamili pada hari isnin yang lepas,sempena cuti CNY.pergi berkelah di mahua waterfall,tambunan bersama kawan2.kitaorang pergi 3 family........perjalanan 80 km mengambil masa lebih kurang 2 jam(kalau laju mungkin 1 1/2 jam pun boleh samapai) dari kota kinabalu.first time jumpa air terjun yang cantik dan tinggi macam ni(55 kaki).sejukkkk sangat airnya.........jom layan pic2 semasa di sana.




mesti ada makan2 kan,pot luck masing2 bawa.





abang long yang kesejukan.......





aktiviti kanak2 riang....

8 comments:

mummyseri said...

sungguh teruja tgk ait terjun..ruginye x join..huhu mmg best la kak tgk :)..kalo pegi apatah lagi..cantek pemandangannya..

kakpah said...

salam maria. sihat? cantik pemandangan tu. berada di situ lagi lah dapat menikmati keindahannya.

ijan said...

Bestnye rehat2 kat air terjun.kitesuka air terjun dari pantai... :)

salamdariborneo said...

to seri...
tak per next time boleh pergi lagi......memang bestttt,kalau dekat setiap minggu akka pegi.

salamdariborneo said...

to kak pah...
wsalam,alhamdulillah saya sihat.memang cantik pemandangan di situ.

salamdariborneo said...

ijan...
aah akak pun lebih suka air terjun dari pantai sebab sejukkkkkkkkkk,nyaman sekali .....

fazrin2211 said...

mahua tu katne kak?

salamdariborneo said...

to fazrin.....
mahua di tambunan,sabah.kira2 80 km dari KK.

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails