Thursday, June 25, 2009

TM GEGAR FELDA



SALAM...
masih dalam mood balik kampung kan...jadi nak cerita la sikit.pada 6 - 7 jun lepas ada TM GEGAR FELDA kat kampung jadi kitaorg pun pergi ke sana nengok apa yang ada...rupa2nya promosi utk streamyx & banyak lagi.saya tak dengar pun promosi tu,time ni la saya dapat melepaskan rindu pada kawan2 dengan menjeguk blog uol.ada artis pula tu...yazid & zizi,jadi kitaorg apa lagi tak melepaskan peluang ni umtuk bergambar.layannnnnnnnn..........














No comments:

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails