Tuesday, October 6, 2009

MAJLIS SAMBUTAN HARI KUALITI DAN ANUGERAH PERKHIDMATAN CEMERLANG 2009 PERINGKAT HOSPITAL QUEEN ELIZABETH




SALAM..............
ini antara pic2 sekitar majlis sambutan hari kualiti dan anugerah perkhidmatan cemerlang 2009 peringkat hospital queen elizabeth,kota kinabalu,sabah yang dirasmikan oleh yang berbahagia Dr haji marzukhi md isa,pengarah jabatan kesihatan negeri sabah yang diadakan di dewan perdana MAKSAK sabah pada 30 september 2009.













6 comments:

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

tahniah kak maria...sbb dapat APC

and by the way...suka dapt jumper kak maria di rumah Ain hari tu...nanti saya link kat blog kak maria di blog saya yer....

Watierman said...

Tahniah Maria....kerja baik2 yer....nanti dapat anugerah lagi...wah yg last tu macam actor Lokman Hakim lak.....

hana said...

wahhh akakk! tahniahh!!! biler ler kita nak dpt yerk?? asyik cotiii jerk! kikiki

salamdariborneo said...

to jannah...
thanks.....akak pun suker gak jumpa dgn jannah.nanti akak add link gak ye.



to kak watie......
thanks kak watie,hehe...ramai yang cakap my hubby macam norman hakim,nama pun nak sama.husband saya noor hakim...selalu saya cakap dengan my hubby jgn perangai mcm norman udah le....hehehe

to hana.........
thankis,sabar ye nanti sampai juga turn hana tu.

CikMin said...

salam maria....kakak misi rupenyer...eeeeee..takut...takut....tahniah ye atas kecemerlangan....

Anonymous said...

Hello Theгe. I found уouг weblog the usagе of msn.
That iѕ an еxtremelу smartly writtеn агticle.
I will makе suге to booκmark it and retuгn
tο rеad more of your helpful іnfo.

Thanks fοr the post. I'll certainly comeback.

Feel free to visit my blog post ... Iphone repair Kuala lumpur

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails