Tuesday, October 20, 2009

MAKAN2 DI PENGHUJUNG SYAWAL




SALAM.....
makan2 lagi di panghujung syawal,kali ni jemput opis mate my hubby lak.....gambar2 makanan tak sempat nak snap.tuan rumah sibukkkk sesangat,maklum la semuanya buat sendirik.antara menu malam tu,mee kari,bihun goreng,roti jala wif kuah derian,buah2an.kalau ikut plan macam2 lagi nak buat tapi dah tak sempat....sebab sehari sebelum buat makan2 ni ada siapkan tempahan laksa dari opis mate my hubby.apa2 pun kami enjoy tul malam tu....buat semua tetamu yang datang malam tu,maaf jika ada kekurangan dari kami.gambar di atas tu sebelum makanan siap lagik...tengok pula di bawah ya gambar selepas makan2.






antara yang hadir,ramai sebenarnya.ni antara group yang last...jadi sempat la bergambar.masa ni tuan rumah dah boleh duduk melayan tetamu.

buah tangan dari kawan2....makasih ahhh.

5 comments:

halen said...

rugi btol x dpt nk rasa mee kari kak maria. roti jala pun sedap jgk smp 2 3 kali nasya tambah.. :)

salamdariborneo said...

tak pa lain kali bole buat lagik...

nurindah said...

Salam kak Maria,

Tingin nak rasa roti jala wif durian.
Aritu, masa openhouse kat umah member suami, tgah sakit kpala. tak lalu. skarang baru teringat-ingat.

Watierman said...

Salam Maria....eh tuperware kuih kita sama...yg oren tu....mari kita beraya sama2..

salamdariborneo said...

to nur,kalo teringin leh wat sendiri kuah derian tu...senang ja baa


to kak watie,oooo ya ka.akak pun minat tupperware ye.....haaa nanti raya haji saya serang umah akak ye...

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails