Sunday, February 8, 2009

ROTI JALA & PIZZA



SALAM.......
hari ni buat roti jala utk minum petang(request dari si abg long)....ni 2nd time menjala,kalau tengok dari rupa tu out terus......tapi rasanya sedapppppp,ikut resepi dari tulip77 MYR.sekali dorg hadap ja dah habisssssss.........
pizza oooo pizza........buat utk dnner ....ni kes teringin tengok pizza kat rumah kak inahar,jadi malam ni dah dapat makan pizza.harap2 tak kempunan lagi.......resepi pizza ambil kat rumah mama pu3(pandai besan aku ni promote resepi,sedap juga pizzanya).apa2 pun layan jer la...........

No comments:

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails