Saturday, February 28, 2009

MASAK & MAKAN -MAKAN






SALAM....
semalam ada majlis makan2 kat tempat kerja sempena krismas & chinese new year(dah lama lepas pun) baru kitaorg teringat nak buat makan2.......masing2 asyik bzzzzzzzz memanjang tu yg lambat buat majlis tu.semua makanan ni di masak oleh mak2 dara(save cost tak yah catering).sebenarnya makanan tu banyak tapi disebabkan teringat nak makan ja sampai terlupa nak snap gambar......last2 ambik ko dah nak abis makanan semua baru teringat nak bergambar.antara menu semalam .....udang masam manis borneo(nnti aku letak resepi kat sini),ikan masak taucu,kari ikan,acar timun nenas n karot & kerabu sayur(menurut cakap tuan yg masak tu).yang aku masak udang & acar ja.layan jer.......ada lagi makanan lain - karipap di sponsor oleh cik dara sue...
* maaf gambar blur.........guna kamera lama ja(hsbnd pula bawa kamera yg selalu di guna pergi opis dia ....ada majlis gak)

No comments:

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails