Friday, April 17, 2009

DAGING GORENG SEMPOI




SALAM.....
minggu ni belum ada lagi pos gambar2 masakan kat sini,bukannya apa bz + kurang sihat gak.batuk,selsema(hingus & kahak pun hijo woo.......entah kuman apa yang melekat tu,takut nak check spesimen tapi pagi tadi ada juga hantar spesimen pergi lab.tu pun sebab my boss yg suruh.harap2 result yang baik2 ja kan).yang paling takut sebab ramai pt PTB kat sini.......palis2.mungkin sebelum pergi kundasang hari tu dah ada selsema sikit2,pergi pula tempat sejuk ,balik apa lagi air hingus meleleh....bersin2 lagi dan kepala pun berdenyut2 ,suara pun pandai hilang tapi........kerja tetap kerja,masak tetap masak.si adik pun selsema dan demam juga semalam...cuti sekolah 1 hari,tapi asyik nangis nak pergi sekolah...kunun takut cikgu marah sebab ponteng.puas juga la nak explain kat dia yang cikgu tak kan marah sebab dia demam.apa pun layan jer la kan daging goreng sempoi ni(menu hari minggu nih)......janji perut kenyang kan..........................

2 comments:

kucingorengemok said...

nampak sempoi tapi sedap!

salamdariborneo said...

emm........memang sedap pun....

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails