Saturday, April 11, 2009

HAPPY BIRTHDAY TO ME




SALAM.........
happy besday to u
happy besday to u
happy besday to mama
happy besday to u
ini la nyanyian adik hari ni........
dari bangun tidur pagi tadi sampai la ke petang itu ja nyanyian dia...

hari ni genap lah usia ku 34 tahun....hah meningkat lagi 1 tahun nih.semalam kitaorg pergi bercuti ke kundasang,pic2 kat sana nanti ye........sabarrrrrrrr.



bunga ni hadiah dari abang long,tapi duit abah yang bagi hehehe...lucu gak tengok 2 beranak tu tadi....sampai kat tempat jual sayur,buah & bunga bukan main lagi laju diaorg ni berjalan .rupa2nya nak beli bunga utk bagi kat mama.siap membeli abg long datang ,"mama ni bunga hadiah dari abg long & abah".thanks buat kalian berdua......sayang u all,muah muah muahhhhhhhhh.si adik pula merajuk sebab abah tak belikan bunga utk dia sebab dia pun nak bagi bunga kat mama.akhirnya pujukan ku "adik,adik kan dah nyanyi utk mama,itu la hadiah dari adik utk mama".terus si adik tersenyum.berjaya juga pujukan ku itu.....



ini la bunga dari my hubby........thanks abang ,sayang abang.



ini adalah ucapan dari member2 MYR:
-dari hunny
hepi 34th besday to maria...

- CommentAuthorsua_sue CommentTime18 hours ago quote
epi b day la pada siapa yg menyambutnya..
lama x jenguk thread ni..
- CommentAuthorquinnie CommentTime11 hours ago quote
hari ni b'day zaina@ maria ke?.....happy birthday ye kak maria....moga panjang umur dan dimurahkan rezeki......serta berbahagia disamping keluarga tercinta....
- CommentAuthornor_67 CommentTime11 hours ago quote
betul dah tu Q..


-CommentAuthorkakyu CommentTime9 hours ago quote
HEPI Besday to maria... semoga berbahagia dan diberkati selalu.....
CommentAuthorkak intan CommentTime9 hours ago quote


-Untuk Zaina Maria...HAPPY BIRTHDAY TO YOU.....semoga panjang umur...murah rezeki...dan bahagia disamping keluarga tersayang...
-CommentAuthorairuti@yahoo.com CommentTime8 hours ago quote

MyNiceSpace.com

hepi b'day 2 u....hepi b'day 2 u....hepi b'day 2 maria....hepi b'day 2 u..........

- CommentAuthorJue Hussin CommentTime7 hours ago quote
Slamat Hari ulang tahun maria... semoga suksess sentiasa...

3 comments:

Ainazli said...

so sweet..Hapi besday..moga panjang umur dan dimurahi rezeki serta hidup gembira sampai akhir hayat bersama ngan keluarga tercinta..cewahhhhhhh

Tok adik, meh sini, nanti mama ain belikan bunga ya..nanti soh put3 bagi kat adik..kelakar pulak si adik nie..huhuuuuu tetap jd pilihan calon menantu..

salamdariborneo said...

ain...makasih atas ucapan tu....


kalau akak tanya adik...sapa cewek adik,jawapannya pu3.hehehe......

Ainazli said...

kuang..kuang.. sonok dengar jawapan adik...amin..amin...

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails