Wednesday, April 29, 2009

MY FIRST CLASS - CUP CAKE

SALAM..........
pada 25 april yang lalu...aku telah menghadiri kelas yang dianjurkan oleh SL aka nina yang diadakan di kampung warisan,inanam sabah.dihadiri oleh 9 orang peserta.....kami di ajar tentang buttercream & gum paste.ini la kelas yang pertama yang aku attend....tangan masih kerassssss.tapi ndak apa,akan ku praktikkan lagi selepas ini(utk menyedapkan hati nih....hehehe).nasib baik dapat cikgu yang memahami....layan ye pic2 dibawah ni.....(haa ain nak tgk sangat hasil kerja akak kan....ini la hasil kerja tangan kerassssssku...hahaha)




cikgu nina sedang ambil kedatangan....selamat pagi,cikgu




haa....uli jangan tak uli




timbang betul2 ye...




uish...tekunnya diaaa





apa yang cikgu mau tu ek....




roses dalam basket...ala sorry ye , kena teleng kan kepala pula ye kalo nak tgk gambar nih...




elmo...




bc + gum paste.sayang terlupa nak snap hasil kerja tangan gum paste....




bunga matahari....





bola...request dari abang ngah...spiderman pun ada belajar tapi tak sempat nak snap masuk2 keta ja terus si abang long ngap....




badut yang patah pinggang...hehehe




masih belum puas hati dengan ros nih...




ini pun tak menjadi...




ros yg first time buat...




bunga ros..versi aku...hehehe




antara cc yang dihias...




peserta2 ....




aku dan halen...




bloger2 zon borneo bersama cikgu...





seisi bergambar....

6 comments:

Rafizah Nordin said...

wah beshnye dapat join kelas cc dgn cikgu nina...cikgu nina mmg terserlah dgn kecikguannye sampaikan tangkap gambar pun tak lekang dengan spatulanya hahaha!!!ampun nina!

salamdariborneo said...

betul tu fiza.....

Hazila said...

Cantik apa deco cc tu untuk first timer. kalau saya, memang keras terus...

salamdariborneo said...

zila...cantik ke?makasih.tapi saya belum puas hati lagi tu....

Ainazli said...

kak..kira cantikla tu, 1st cuber tak jadi dimaafkan..tp paling suka tengok tone bunga biru-putih tu cam sweet jer..

salamdariborneo said...

ain...jom la main2 dgn BC pula....

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails