Thursday, March 5, 2009

HAPPY BIRTHDAY TO AZIM IKHWAN(ADIK)


ni la rupa kek kereta yang di minta oleh si adik.....first time aku buat,tengok la hasilnya tak secantik mana pun.setiap hari si adik akan minta aku buat kek coklat kereta untuk dia......nampak tadi adik happy sangat dengan kek tu......


ni la birthday boynye......sepatutnya semalam besday adik yg ke 4 tapi baru hari ni aku free untuk buat majlis ni kat sekolah dia.......untuk adik,mama ucapkan semoga panjang umur,berjaya dalam pelajaran....moga2 tercapai cita2 adik(nak jadi doktor gigi nih...) dan semoga adik menjadi anak yg soleh...amin.hadiah lagi kan mama & abah belum beli....nanti hari ahad ni kita pergi KK toys,ok....


sedang tiup lilin.....



adik & the geng......

3 comments:

Rafizah Nordin said...

epi belated bday azim...semoga mjadi anak yg baik & soleh ye...
klu tuk budak2 cantik dah tu ketenye...

Ainazli said...

syok arrr tengok si adik nie tersengih..mesti hapi giler tu..wah moisttttttnyerrrrrrrrr kek coklat tu..

salamdariborneo said...

ain...tak la moist sangat .....bole le.....

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails