Saturday, March 14, 2009

MEE KARI






SALAM.......
mee kari ni buat semalam hantar kat ofis hsbnd.....ada permintaan dari member2 ofis dia.nasib la kerja petang jadi boleh la buat mee kari ni........jadi juga kenduri di hari jumaat.

4 comments:

Ainazli said...

sedap weh..blog akak nie dah jd tempat rujukan masak dah..bagus2..teruskan usaha!!

salamdariborneo said...

mana tau sedap ain...belum rasa lagi....hehehe....

Ainazli said...

zz cakap kalau antara menu hakim..mesti mee kari.hahahha..

salamdariborneo said...

betul tu ain...mesti mee kari,sebabnya ros selalu buat laksa penang...tak best jg kalau menu sama.mula2 akak ingat nak buat soto(stail malaya) nanti time dorg dpt bonus tapi hakim balik dari ofis hari khamis tu dia bgtau ada permintaan suruh buat mee kari...akhirnya mee kari lagi....layan jer.

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails