Sunday, March 29, 2009

IKAN TERUBUK MASIN


SALAM................
dah lama tak 'mengupdatekan' blog,bzzzzzzzzzzzzz sepanjang minggu & terasa terlalu letih selepas balik dari kuching hari tu.bayangkan tak pernah tidur pagi2 (kalau kerja petang),asal dorg semua keluar pergi ofis dan sekolah jadi aku mula mengemas rumah dan sempat lagi tidur sekejap.bangun ja baru badan terasa segar sikit.minggu lepas ada 2 hari kena kerja ofis hour,lunch time apa lagi sempat lagi tidur sekejap kat rest room dgn my bos.sampaikan bos aku pun perasan yg aku tidur macam dia(my bos setiap hari akan tidur lunch time),sempat lagi dia cakap ...ooo u pun dah pandai tidur lunch time ye sekarang.alasan aku penattttttttt.ni ikan terubuk masin goreng dengan bawang besar dan cili kering.apa2 pun layan jer...

No comments:

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails