Tuesday, March 31, 2009

GATHERING - LAGOON PARK KARAMBUNAI(PART 1 )

SALAM.....
hari sabtu lepas bertempat di karambunai lagoon...menyaksikan pertemuan blogger2 kat KK,yang datang 3 orang ja ain,halen & aku bersama family masing2 dan juga seorang kawan ain.happy sangat dapat jumpa member2 di alam maya nih....tapi terkilan gak Seri tak dapat ikut(hsbnd dia out station).tapi akhirnya dapat juga jumpa seri masa pergi shopping kat parkson selepas gathering tu.......kelu lidah untuk berkata2,tergamam gak sekejap.lepas tu baru teringat nak ambil gambar....tak pe la kan seri lain kali kita jumpa lagi,dekat ja kan selang 10 lorong ja .


ni si halen(bertudung ) bersama kawan ain.......



ain........rajinnya ko nih.




acara membeli tupperware .......murah2.




dari kiri halen,ain dan aku.




sebelum pulang kita bergambar dulu ahh.......bersama family masing2.

2 comments:

Ainazli said...

terperasan si adik tu pegang tangan ku..ceh wahhhhh..pegang tangan mak mertua, ambik berkat...kuang..kuangggg..

salamdariborneo said...

perasan betul bakal mak mertua adik nih...hehehe.

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails