Monday, May 25, 2009

SEPETANG DI GRACE POINT


SALAM......
petang semalam bawa bujang berdua ni pergi taman permainan di grace point,sembulan....tapi abang long tak ceria sebab demam....mama dorg yang ceria sebab dapat bergambar dengan anak dara yang comei tu...tak kenal pun mak bapa anak dara tu,tapi ada tanya anak dara comei tu mana mama & abah bila tunjuk saya paksa my hubby pergi bersembang dengan bapa dia...baru nak minta kebenaran ambil gambar...begitu la diriku ini bila jumpa baby2 girl......bila la nak dapat baby ni????soalan ni juga yang angah selalu tanya.....emmm entah lah..BILA,BILA,BILA??????








2 comments:

halen said...

hehe.. sabar yer kak maria insyallah nnt dapat la baby gurl tu. chaiyok2x.. go go ekeke. kak maria mmg btol2 nk anak pompuan tgk gaya nih..

salamdariborneo said...

halen..memang dah sabar nih,sekarang si angah pula pandai tanya ,lagi la tak sabar...dah lama akak tunggu tau hampir 1 tahun dah ni.kalau dapat lelaki pun ok dari tak de langsung....

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails