Tuesday, January 12, 2010

BERKELAH DI SUNGAI KIBUNUT,PENAMPANG





SALAM.......
ini adalah aktiviti pada hari minggu yang lalu,pergi berkelah ke sungai kibunut.best tau mandi di sini,airnya sejuk sangattttt.masing2 jap mandi,naik isi perut turun mandi lagik.kitaorg pergi 4 family,potluck masing2 bawa....tapi malu pula nak ambil gambar makanan sebab ni bukan geng2 blogger.sebenarnya kitaorg pergi ni ikut jiran saya,kaum bapa macam biasa la...tak habis2 dengan aktiviti memancing.antara ikan yang ada di kolam tu ikan keli,ikan kelah & ikan talapia.aktiviti memancing bukan di sungai tu tapi di kolam berdekatan dengan sungai tu.ok la layan dulu gambar ni ye,nak titun dah mengantuk ni....baru balik kerja mlam.malam ni kerja lagik.......

p/s hari sabtu ni kami akan pergi berkelah lagi,ada yang mau ikuttttt..........

nyaman sekali ................




kaum bapa dengan aktiviti memancing.



hasil pancingan,sebenarnya banyak tapi diaorg ambil ikan yang besar2 ja....





kanak2 riang mandi-manda.

8 comments:

mummyseri said...

ala bestnya..siyok je tgk air sg tu cam sejukkkk..sabtu g mana kak?kite keje la..ada p.o.p..

Sue @ Nenie said...

Alamakkkk.....Lamenyaaaa tak mandi air terjun...Bestnyaaaa klu dapat main air..sejukkkk...

Kak,
Kat sana dah tak musim hujan lagi ke? Kat sini petang selalu hujan, jadi belum sesuai nak gi berkelah kat air terjun...

salamdariborneo said...

to mummy seri......
insyaallah sabtu nak pegi berkelah di sungai mat siang,area babagon.ala kerja pula ye....

salamdariborneo said...

to nenie....
aah se4sekali mandi air terjun memang best,kat sini jarang hujaan.

fazrin2211 said...

part mancing tu paling syok, peh ikan fresh2

salamdariborneo said...

bagi kaki pancing memang syiok la.....yes ikan fresh tu yang sedap.goreng pun sodap.

蜂蜜蛋糕Maggie said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

sahdia idris said...

Boleh bg direction tak pegi sini?

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails