Wednesday, January 6, 2010

MASAK LEMAK TELUR IKAN KURAU MASIN WIF BELIMBING





SALAM........
menu hari ni,hari ni kerja petang jadi awal2 lagik dah masak.relax2 jap,jap lagi dah nak pergi kerja.telur ikan kurau masin tu penjual ikan masin kat pasar ikan masin KK yang bagi,percuma katanya sebab masa balik kampung hari tu banyak beli udang kering kat dia.ini la first time makan telur ikan masin,sedap juga.ada yang teringin?......................



8 comments:

Sue @ Nenie said...

Salam Kak..

Rasanya kat Semenanjung tak de jual telur ikan kurau masin ni kan?...( or ada tp saya yg xtau)

salamdariborneo said...

nenie.....
masa di semenanjung akak pun tak pernah jumpa telur ikan masin.

indahhouse said...

Salam kak maria,
Teringin, teringin! Tak penah rasa, tapi kalu bole nak rasa...hihi

salamdariborneo said...

to nurindah.......
datang le sini nanti akak belanja makan telur ikan....

Watierman said...

Akak pulak tak suka telur ikan...cam tu tapi yg telur ikan duru yg bulat2 tu akak suka...walaupun ikan duri akak tak makan...hehehe pelik tak??? nak belimbing...sedapnya...Akak suka kalau belimbing masak lemak ke buat asam pedas ke...ooo nikmat !

salamdariborneo said...

to kak watie....
telur ikan bulat2 tu pernah beli sekali dulu,sedap gak.belimbing buluh memang best kak,buat acar paling mengancam.

fazrin2211 said...

fuhhh sedap gilerr

salamdariborneo said...

haaaa,tau tak per.hehe...

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails