Sunday, January 10, 2010

KARI IKAN PARI




SALAM di hari minggu......
kari ikan pari....ikan pari adalah kasil pancingan yang lalu.kali ni masak kari pula.ada lagi tu dalam esbox nanti bakar pula kut,cicah dengan air asam ....pasti terangkat beb.tapi entah bila nak membakornya tu......



6 comments:

JC said...

weiiiiii Maria...sedap tu kari ikan pari....I ikan pari masak apa pun suka...dah lama tk mkn ikan pari

blogresipi.com said...

Hasil pancing ni kak? bestnye.. kite sangat suke ikan pari especially bakar atau masak asam pedas....

TREAT AND TRICK said...

Salam Maria...mesti fresh ikan pancing..masak apa pun sedap..

Tadi Maria komen di blog kak tapi di entry yang lain..menu of the day bukan pasal rendang jadi tercari2 komen tu...

salamdariborneo said...

to JC....
yup,masak apa2pun sedap kan.

salamdariborneo said...

to ijan....
aah selalu bakar atau asam pedas,kali ni baru buat kari.

salamdariborneo said...

treat & trick....
ya ka saya komen tempat lain,maaf ye.

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails