Friday, August 28, 2009

MEE SUP UTARA




SALAM...
ini menu berbuka semalam,mee sup utara.peberet semua orang kat umah ni.semalam balik kerja dah lewat ,biasa la kalau tumpang my hubby ...mesti lewat sampai rumah,biasa la kan jalan jem lagi.sebenarnya sup tu saya dah rebus tulang dari malam hari rabu lagi...memang dah plan awal2 nak buat mee sup ja.kisahnya macam ni hari rabu tu nak pergi kerja start2 kereta,dah tak boleh hidup lagik.terus call my hubby suh balik ambil saya di rumah,nasib baik dia di opis ja...kalo dia pergi kerja luar memng problem juga,dah la saya tak pandai nak naik bas.....jadi balik kerja petang terus rebus tulang buat sup.semalam kelam kabut juga la menyediakan makanan untuk berbuka,tapi ok sebab saya ada pembantu yang sedia membantu,hehehe siapa lagi my hubby la....tengok la gambar berposing tu ala kadar ja.



4 comments:

Watierman said...

kecur akak tenguk...dugaan!

salamdariborneo said...

sabar ye kak,nanti petang boleh la buat....

uchup hatiku said...

wah sedapnya sup akak..

phalla said...

hi , your site is good, can we exchange link?
here is my link
http://khmerlovenews.blogspot.com

I hope you can

Best regards,
phalla

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails