Thursday, August 6, 2009

SIHAT SUDAH.......

SALAM di petang khamis....
bertemu kembali kawan2 semua ye,sekarang sihat suda.antibiotik pun dah habis...alhamdulillah badan pun dah terasa ok.pening2 dan sakit kepala pun dah hilang CUMA loya2 tu ja datang sekali sekala.dah boleh makan walaupun dalam jumlah sedikit,ok la tu kan slim sikit lepas nih.kalau nak harap diet tak berdiet pun.yang paling best dah boleh dok lama2 mengadap pc nih...hehehe.mesti la kan ...rinduuuuuuuu kat uol.best berkawan di alam maya nih.............ok la tak payah la nak membebel panjang2 kan.sebenarnya nak cerita tentang OBIMIN tu.......semua orang dah nampak kan.sebab apa kita kena makan obimin ,SEBABNYA ialah v
v
v













ini lah jawapannya..........

TAPI dalam kegembiraan ini ada kegelisahan,kedukaan,susah hati.........sebab sekarang ni memang dah confirm UPT +ve tapi ada bleeding pula........apa pun kata doktor tunggu sehingga 12/52 nanti tengok lagi apa perkembangan seterusnya.harapan saya agar kawan2 semua sudi la mendoakan yang terbaik buat kami sekeluarga.dah lama menungguuuuuuu ni,bila dah ada macam ni pula.apa2 pun syukur alhamdulillah atas rezeki ini.AMIN.

9 comments:

mimie loma said...

Kalau betul positive ........wah tahniah lah di ucapkan.Pasni kena lah jaga kesihatan selalu .

CikMin said...

tahniah ye..moga kandungan tu sihat hendak-NYA...welkam to the club ye...

mummyseri said...

kak maria..tahniah n hepi sgt dgr brite gumbire nih..yeyeyyy abg azim n adib nk dpt adik ye...n hannah pon dpt kawan nnt..
kak maria jaga diri baik2 ye, seri doakan untuk akak :)

Watierman said...

Salam maria.....syukur diatas rezekinya...terkilas air dikali.....kan akak dah agak dah....eh..eh...dah tua ya akak ni...sbb hanya org tua2 jer yg terkilas air di kali tu...huhuhu...apa2 pun jaga diri & kandungan baik2...jgn makan benda2 tajam...NO coke...air2 bergas...nenas...ciku....tapai...bercuka...masam2 ..nanti dah stabil..........ok lah...tu pun kalau boleh elak2kanlah..jgn buat pergerakan yg membahayakan kandungan...Jgn LASak sgt....Wah panjang pulak...the NO..No things ni.....will update from time to time...I am happy for you sis!!!CONGRATULATIONS!

ctzura said...

Akakkkkkkkk..
CONGRATULATIONS.......... jaga diri bebaik!!! Jagan lasak2 sangat!!! Kurangkan sket aktiviti tuh!!! hehehehe..... gumbiranyaaaaaa......

NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF said...

tahniah....kalau jadi nanti baby kita sekelas la..hehehe.due saya januari next year.

salamdariborneo said...

buat semua.....
terima kasih diatas ucapan kalian.terharu sangat2 dengan ucapan tu..........gumbira ,sedih pun ada.tanpa kalian semua siapa lah saya ye......YES,saya akan ikut nasihat kalian semua,mesti banyak berehat tapi rasanya dah larat berehat pula.macam takleh dah,geram nak main masak2 ja.hehe.apa2 pun THANKS YE.

halen said...

wahhh kak maria tahniah tahniah. menjadi jgk honeymoon kt kundasang aritu yer ekeke.. :p
akak take care jaga kesihatan bebaik jaga bby baik2 dh lama tunggu saat ni kan.

nmpk gayanya akak mmg lg terror la dr kami nih yg xde rezki lg hehe.. eee x sabar ni nk tgk pewot boyot akak hehe.

salamdariborneo said...

halen...
thanks.hehe menjadik juga ye honeymoon hari tu.tapi tu la harap problem yang ada tu selesai.tak pe next turn korang pula(ain & halen lawan sape dulu hehehe....).nak negok peyut boyot akak ye,tungguuuuuuuuuuuuuuu.hehe

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails