Thursday, July 23, 2009

JAMUAN MAKAN



SALAM...
layan gambar dulu ye,cerita kendian ye.....minta maaf ye semua takleh nak story lagi ni..nak pergi baring jap pening + berdenyut2 kepalaku ini.......


salam buat semua.....
alhamdulillah setelah berehat sekejap(bukan sekejap tau...tido 2 jam u)dah hilang pening2 lalat & rasa mual2 tu.rasanya sebab tak cukup tidur & keletihan.jamuan makan ni buat semalam,sempena apa??????.uol nak tau tak?ataupun saya pun nak juga la buat teka2 ni.bukannya apa kan saja suka2 manja gitu........ok soalannya

SEMPENA APAKAH JAMUAN ITU DIADAKAN?
syarat2nya:
-terbuka kepda semua KECUALI kakitangan female medical ward HQE(SEBAB KORANG DAH TAU KAN NAPER....SISTER HAMIDAH DAH BAGITAU KAN SEMALAM...ni ayat org KL tau(semalam tu kemarin ba....)
-hanya satu pemenang ja yang terpilih,berdasarkan jawapan yang tepat dan terawal bagi jawapan...
-semua jawapan mesti dijawap dibawah N3 ni,shoutmix tidak akan dilayan
-hadiahnya akan diberitahu kelak
-tarikah tutup penyertaan pada 31 julai 2009.

okkkkk...sambung balik stori makan2 tu......antara masakan yang dimasak semalam....




ayam masak kicap...




honey prawns,yang tengah glamour sekarang ni.




sayur campur.




agar2 lapis pelangi.








korang ni kerja ba,jangan asyik bergambar jak.

18 comments:

Watierman said...

Sian Maria....rehat2 dulu...karang bangun nak basuh bekas2 kosong yg akak nak licinkan lak!hihihihihi....

salamdariborneo said...

kak dah ok ni setelah berehat...

ijayuji said...

JAMUAN apa ya? hihihi... JAMUAN BESDAY AKAKLAH kan??? kan??? kan??? hihihi...

hana said...

kita nk try jwb!! tp nk buh byk2 jawapan!! aci tk k.maria???! ahhh tk kira!! hehehe 1>>sbb k.maria nk pindah@nk berenti kije! 2>>sbb doa slamat!! tak tau doa slamat sbb apa! besday@annivesary kot! hehehehe 3>>sbb akak sajer2 nk bg diorg makan pree! hehehe eh cukup2 la nih bg jwpan! hahaha... akakk!! klu kita salah, akak ckp betul jerk taww! sbb kita tau kita betul! wakakaka... *apa daaa makyung nih! ngeeeeee...

Watierman said...

Akak tahu..Jamuan hari terakhir bulan Rejab...& maria dah habis bayar puasa...sambut raya lah ni!Betul tak????

JEFFIEMA said...

iema pun nk try jawab sbb sambutan israk n mikraj.. mudah2an la btul jawapan aku ni baa.. heeeee..

ana itu saya said...

kita pun nk join jgk lah..xdpt hdiah pun takpe..klu dpt lg bgus tau..hihi..klu teka salah..klu nk bgi hdiah pun kita amik jgk..ada ke org nk bg klu dah salah kan..mgkin jamaun naik pangkat kut..tp xthu lah sapa yg naik pngkat tu..

inahar ali said...

alamak susah gak soklan nih! haaa..jamuan makan sister hamidah nk berhenti @ naik pangkat kot..hehe!

Nor said...

nak jawab gak.. rasanya jamuan kes maria naik pangkat kut..

halen said...

alahai dah ramai yg menjawab jawapan saya laaa.. sy rasa jamuan akak naik pangkat atau jamuan ada staf nak bertukar. kira aci la kan bg dua jwpan hehe..

ctzura said...

kite nak cuba jawabbb...

Jamuan sempena sambut Ramadhan... Kita cam kenduri la... betul tak???

JEFFIEMA said...

kali ke 2 nk jawab ni..sbb Suka2 jeww kn akak suka bt jamuan makan2..heee..

salamdariborneo said...

setakat ni belum ada jawapan yang tepat,hehe cuba lagi....pihak penganjur mengambil keputusan untuk membolehkan peneka menjawap lebih dari 1 kali(sebab nak bagi hadiah juga..........)jawap jangan tak jawap...

mummyseri said...

kak maria ..
jamuan sempena akak da peknen kali ke 3..upppss teka aje..kalo salah nnt nk teka lg...:)

lindafendi said...

mencabar tul soklan ni..puas ceq dok pikiaq...erkkk...sis. hamidah tu kena tukaq p kl ke??

inahar ali said...

haa..jamuan yg diberi oleh salah seorang pesakit sbg tanda terimakasih kt staffs kt wad tu!betulx? hehe

lindafendi said...

teka lgi nihh..jamuan perpisahan akak yg berbaju brown tu ekk??

salamdariborneo said...

salam......untuk contest di atas tiada peneka yang meneka dengan jawapan yang betul....hehe,jadi tiada sorang pun yang dapat hadiah.hadiah tu akan saya bawa untuk contest yang akan datang ye....JAWAPANNYA ialah sempena anugerah APC 2008.tak pa next time kalau ada contest lagi uol teka lagi ye.

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails