Thursday, July 30, 2009

KUIH KASWI




SALAM...
Buat untuk sarap hari ni....jam makan ada lagi tu.



10 comments:

Watierman said...

Salam Maria...sedapnya...akak suka tambah2 dah salut cam gitu...tapi anak2 lebih suka lompang..dan tak nak letak kelapa parut tu...akak tumpang makan kat sini yer!!!Kalau nak cokodok jom pi umah akak!...Oh ya...ambik tag kat post...jawab tag dari Ieda yer!!!hihihi!

hana said...

uishhh cedapnyerrrr!! kelapa parut fresh tuh yg syokkk! sepiring kak! ngeeee...

Noorma said...

rajinnyer cik kak Maria ni..mai sikit kuih tue..

salamdariborneo said...

kak watie.....
boleh makan ja,ada lagi tu.nak makan cokodok kat rumah akak ye.saya pergi ni zuppppppp.ala kak saya kalau tag ni ...lomah semangat den tapi tak pa saya tengok dulu soklannya.hehe.

hana,kelapa tu memang fresh tapi budak jaga kedai budak baru,akak dah bagitau nak putih saja tapi hitam pun keluar gak.emm tak pa la kan budak baru belajar ....

noorma.....
nak makan kena rajin u...kalau tak lapor la.kat sini bukan macam kat bumi malaya tu senang dapat makanan sedap2.hehe.

Fiza Nordin said...

salam k maria...lame tak denga habaq...sihat ka? kaswi ni feveret hb kite tp biniknye ni amatlah pemalas nak buat heheeee

salamdariborneo said...

salam......akak sihat.akak pun malas nak buat mula - mula ingatkan susah tapi senang rupanya.sedap pula tu....nak makan mai la.

mummyseri said...

Kak maria ....
seri pon suke kuih nie...

salamdariborneo said...

seri...kat sini kalau beli tak sedap kan.hehe asyik mengutuk aje ye.

cikmanggis said...

maria...sedapnya kuih kaswi ni...kawan cm ajar kuih ni sedap bila bancuh dengan sedikit kicap pekat..warnanya pun cantik

salamdariborneo said...

kak,saya ada nengok juga resepi tu...kali ni lupa nak letak kicap.next time nak buat ikut resepi tu pula....

FOLLOWERS

Related Posts with Thumbnails